20 juni 2007

Harestua Cup

Vi hadde fått alle våre kamper på lørdag og væreet viste seg sin beste side også denne gang. 12 jenter var med fordelt på 2 lag. 99 laget hadde 4 2000 jenter med og 98 fikk hjelp fra 2 fra 99 laget. Dermed var det duket for 4 spennende kamper. Første avspark var kl 12:15, noe som alle var helt enig i at var et fint tidspunkt. J99 møtte Harestua.
Dette ble en jevn og spennende kamp. De ledet 5-1 til pause, men vi tok de på kondisen i 2. omgang. Sluttresultatet var 9-7 til oss. kl 13 startet 98 jentene. Vi brukte lang tid på å komme igang også her, men siden jentene ikke er kjent for å gi seg gjorde det ikke noe om Harestua også her ledet til pause. Vi jobbet og slet, men det gjorde jammen motstanderene også. Og Harestua trakk det lengste strået og vant 5-4. Etter 3 kvarters pause var det i gang igjen med J99 mot Grua. Litt spennende for meg å møte hyttefolket mitt siden vi har hytte på Grua. Det viste seg at vi var sterkere enn dem ganske fort. Lagene hadde samme innstilling, full innsats hele tiden,
men vi var flinkere med ball. Gode keepere hadde vi også. Og når vi scorer 11 mål blir det vanskelig for motstanderen å slå oss. Resultatet ble 11-3. J98 hadde sin kamp mot Grua rett etterpå. Var ingen tvil om hvem som kom til å score mest her heller. Det var vi med Sofie i spissen. Hun hadde en meget god dag på banen og scoret tilsammen 6 av våre mål på J98. Fortsett med det. Det var en morsom kamp. Mange målsjanser og godt spill fra begge lag gjorde sidelinjen veldig engasjert. Etter pokalutdelingen samlet vi oss for å reise til Harestua-vannet for å bade. Jentene hadde gledet seg hele dagen til det. Noen av oss dro innom Kiwi for å handle litt pølser. Vannet var nok litt kaldt, men deilig nok til å bade litt før pølsene.
Vi var vel enige i at dette var en fin cup å være med på. Alt gikk rolig for seg og kombinasjonen med sein start, komprimert spilleplan med 2 ordentlige kamper på hvert lag og bading med kos etterpå var flott. Siste pulje fra Harestua dro ved halv sju tiden. Flott innsats jenter og alle voksne som var med.

Cathrine og jeg har tatt bilder. Vet flere tok bilder. Send de til meg. Se bildene på linken til høyre (Harestua cup 07)

Ingen kommentarer: