13 juni 2007

Onsdagens kamper (13. juni)

J2000 hadde Grei på besøk i ballbingen. Det var en veldig hyggelig møte. Litt forsinket kampstart da 2 av Greispillerne hadde møtt opp på Haraløkka, men da fikk jo de andre tid til å ta en tur på do før kampen. Vi var mange i dag og alle har nå fått navn på draktene sine. Jentene spiller bra og det er mange forsøk på pasninger og flere av våre mål kommer på gode pasninger og at vi er litt flinke til å spre oss på banen. Grei var bare 5 spillere mesteparten av kampen, så de ble slitne. Men humøret var der allikevel. Etter kampen fikk alle jentene hver sin pokal. Dette var et plaster på såret fordi det ikke ble noen Grei cup i år på jentene. LIF serverte boller og jeg tror nok alle var fornøyde.
Resultat: LIF 9 - Grei 1

J98 var på Bjørndal for å spille mot Kolbotn. Dette ble en svært nervepirrende og jevn kamp. Leif (pappaen til Julie) var lagleder og dommer og Anders (pappaen til Emilie) var innbyttesjef. Til pause ledet Kolbotn 5-3. Men LIF jentene gir seg aldri, og det er en veldig bra. For det handler ikke så mye om hvor mange mål som motstanderen scorer, men hvor mange VI klarer å score. Leif fortalte om fulll innsats fra alle. Også i 2. omgang ble det mange mål begge veier, og vi scorte mest. Da kampen var slutt kom Kolbotn treneren og lurte på hvor mye de vant, men det var feil. LIF hadde scort 7 og Kolbotn 3 i 2. omgang. Det betydde at våre jenter vant revansjeoppgjøret. Godt kjempet jenter.
Resultat: LIF 10 - Kolbotn 8