21 juni 2007

Oppsummering av vårsesongen J2000

Siste seriekampen til 2000 jentene var mot M/S på gresset. M/S valgte banestørrelse helt etter vår smak. Kort og bred med store mål. Det pleier jo å passe oss bra, men så var det bare å ha nok spillere da. 10 minutter før kampstart hadde 3 jenter møtt opp og jeg var litt betenkt. 5 jenter hadde meldt forfall og Julie hadde sagt ja til ekstrakamp, men hvor var de 2 siste. Etter å ha spurt M/S ringte jeg etter Karen for å ha keeper. Hun stilte også opp. I tillegg kom de 2 siste etterlengtede spillerne og vi hadde 1 innbytter. M/S var mange (11 stk), men våre jenter har kondis. Skikkelig jobbing av alle sammen gjorde at det var 6-0 til pause, og bilde jenter var enige om at de jobbet bra. Slik fortsatte vi også i 2. omgang. Og da dommeren blåste av kampen var resultatet: LIF 9 - M/S 1

Dette betyr at 2000 jentene har vunnet alle sine kamper. De har scoret 43 mål i serien og sluppet inn 6 mål. Det er virkelig bra. Tar vi med Bøler cup målene også får de en målforskjell på 96 - 11. Da har de spilt 9 kamper. Tror ikke mange slår den, gitt.

Jentene er flinke til å stå på, og vi ser mange pasninger og innlegg foran mål. Noen ganger ser det ut som om jentene faktisk ser etter hverandre også. Vi mangler litt på å jobbe hjemover, men det er nok fortsatt sånn at det er morsommere å score enn å passe på eget mål. Jeg er skikkelig stolt over å være sammen med jentene og det er veldig moro med alle som stiller som tilskuere og som heier på laget. Det gjør det ekstra moro for jentene også.

Til høsten håper jeg det kommer flere jenter. Vet det er noen 2001 jenter på gang, men laget trenger flere bein å spille på, særlig fordi bursdager og sykdom gjør oss sårbare som lag.

En god sommer til alle de som ikke har anledning til å stille på kosetreningen onsdag 27. juni kl 17:30 til 19.