12 august 2007

Høstsesongen

Vi starter med trening igjen nå på onsdag kl 18:00 - 19:30. Håper det er mange som kan komme. Kampene starter allerede samme uka som skolen og litt finpuss av fotballteknikken er godt før det.


I løpet av sommeren har vi mistet 2 av spillerne våre. Emilie har flyttet til Kolbotn og er allerede i gang på Kolbotn ( som vi slo i serien i år) og Elise og har flyttet til Ski og nok blir å finne på Ski eller Kolbotn hun også. Vi ønsker dem lykke til og håper vi treffes på en cup om ikke lenge.




Vi får en ny jente på J98 som går på Steiner skolen på Nordstrand. Det blir hyggelig. Har hørt rykter om, og snakket med flere jenter som har lyst til å begynne på både J98 og J99. Håper også at fotballskolen 1.-2. september bringer flere jenter på 2000 laget også. Men den viktigste rekrutteringen er det jentene selv som må gjøre.


Minner også om Ellingsrud cup den 25.-26. aug. Påmeldte jenter er:
Maren, Jenny, Thea M. og Elise, Victoria Marie, Selma, Julie S., Julie R., Christiana, Ulrikke, Mille og Mathilde

Lillestrøm cup 8.-9. sept. Påmeldte jenter er:
Viktoria Marie, Selma, Astrid, Rebekka, Julie R., Jenny, Andrea, Karen, Cecilie, Sol, Viktoria, Christiana, Mille, Mathilde, Åsa, Sofie, Thea S., Julie S., Maiken, Maren, Ulrikke



Høstlagene på J98-1 og J98-2.
Jeg må gjøre noen forandringer på lagene her. Kommer med lagene og kampoppsettet på treningen den 15. aug.

J99-1 og J99-2.
Ingen endringer på nåværende lag, men Maren kommer inn på J99-2.

Ingen kommentarer: