28 august 2007

Oppegård J99-1 Utsatt. Spennende kamp på sletta

Febersyke, hostende, kneskadde, og "småtufse" spillere gjorde at vi bestemt oss for å melde forfall til Oppegårdkampen i "siste minutt" på parkeringsplassen. Dobbelkamp med 10 oppegående spillere blir litt i tøffeste laget. Derfor ble det 10 spillere klare til dyst mot Kolbotn. Dette ble en utrolig spennende og jevn kamp med mange sjanser til begge lag. Jeg liker når det er litt leven på sidelinja og Kolbotn hoiet og skrek de også. Til pause sto det 2-2 med mål fra Astrid og Selma. Etter sidebyttet fortsatte sjansene til begge lag, og trolig hadde Kolbotn noen flere sjanser enn oss. Kolbotn scorte først, men Jenny utlignet etter er langt raid på kanten. Forsvaret vårt med Astrid, Karen, Selma og Jenny jobbet godt, og ordnet for det meste godt opp foran Cecilie som stod en bra kamp i mål. Forover presset Andrea, Mille, Maren og Julie godt på, men siden vi ikke helt klarte å bruke hele banen og spille pasningene våre som vi er vanligvis så gode til, scorte Kolbotn vinnermålet helt i siste sekund, (eller litt på overtid). Men dette var en av de tøffeste kampene så langt, og jentene viser at de tåler litt juling.