29 august 2007

TAP og SEIER på Bjørndal i kveld

Mange syke spillere også i dag. Dette merket vi mest på J98-1 som kun var 5 spillere av oppsatt lag. Jenny ble med og sto keper i 1. omgang. Selv om jentene jobbet og sleit hele tiden var det Oppegård som scorte. Hele 5 ganger klarte de å få ballen i mål før dommeren blåste av omgangen. Karoline "reddet" Ariam (som jeg hadde tenkt skulle stå) og overtok keeperplassen i 2. omgang. og som så mange ganger før, vi er best i andre. Nå var det vår tur til å score 5 mål. Og Anine var til veldig god hjelp for Karoline. Sammen reddet de utrolig mange Oppegård sjanser, mens resten av laget presset på for å lage mål. Oppegård klarte bare 2 mål i denne omgangen og resultatet ble 5-7. Jeg er kjempefornøyd med kampen og innsatsen til jentene. Og de var tydelig fornøyde selv også. Anine, Lovisa, Maiken, Ariam og Karoline spiller flott fotball sammen, og med Ulerikke, Kristine, Sofie og Thea S. på laget, tror jeg på seier i neste kamp.

J98-2 stilte mannsterke opp mot KFUM. I forrige uke møttes de to lagene. og da vant KFUM. I kampropet vårt sier vi at vi kommer tilbake og da vinner vi. I pep talken før kampen var vi enige om nettopp det. Thea M. ville være keeper og det er hun god til. Elise begynte kampen med å score etter bare noen minutter. Så bølget det fram og tilbake. Rebecca er tilbake i godt gammelt slag etter armbruddet. Når Julie S. og Rebecca står i forsvar er det vanskelig å komme igjennom. Men KFUM er gode de og begge lag klarer å score 2 mål hver. Men jentene skulle vinne, og med 2 baller til bak KFUMs keeper klarte de den bragden. Karen, Julie, Selma, Rebecca og Jenny er minst like tøffe som 98 jentene, og med Julie S., Elise, Amalie og Thea i humør, blir nok dette en morsom høst.