26 september 2007

J99-1 var best på Østli

J99-1 vant overlegent sin siste kamp i kveld mot Oppegård2. Jentene jobbet fra første spark på ballen og selv på en veldig bred bane stopper ikke beina på jentene før de blir tatt av banen. Med bare 1 innbytter ble de nok slitne men hva gjør vel det når vi scorer jevnt og trutt hele kampen . Hele 7 ganger hentet Oppegårds gode keeper ut ballen av målet. Våre 3 jenter som på rundgang voktet målet gjorde jobben sin og tok det som kom. Bra jobbet.

Serien sett under ett har vært veldig god . Vi har slitt litt i høst med litt frafall av jenter, men takket være innsatsvillige jenter (og forldre) som har spilt doble kamper og 2000 jenter har vi fått det til.

Det er et imponerende resultat sett disse 2 lagene under ett. 20 kamper er spilt og jentene har scoret 141 mål og sluppet inn 52. Bedre kan det knapt gjøres, eller hva?????