22 mai 2008

Festdag på Lambertseter

3 hjemmekamper på en dag er sjelden kost for oss, men i dag koste vi oss i sola med jentefotball med målsjanser i bøtter og spann.

Det startet med J2000-1 som fikk KFUM på besøk. Det gikk fort opp for oss at dette kom til å bli en dag med mange mål. I perioder rant det inn og det helt store spillet ble det nok ikke, men mange gode enkeltprestasjoner fikk vi se. Noen flotte pasninger foran Kåffamålet ble det også. Hvor mange mål vi fikk, må jeg komme tilbake til, men Kåffa fikk 1. Ryktet sier 18 til oss.

J99 fikk besøk av Manglerud. Det ble en jevnspilt kamp med mange sjanser til begge lagene. Periodevis glimrende spill av jentene og ispedd med veldig korte glimt av "hva skulle jeg gjøre med ballen". Innsatsen er det ingenting å si på og jeg er sikker på at pågangsmotet blir belønnet i hver kamp med mange flotte scoringer som i dag. Helt til de siste minuttene sto det 4-4. Så glemte vi plassene våre litt og M/S fikk inn 2 mål på tampen. Dermed et litt forsmedelig tap mot en ganske godt M/S lag.

J2000-2 fikk besøk av Bøler. Jentene har hatt en formidabel utvikling på de få kampene som er spilt og det er vanvittig moro å se på de. Makan til løping og innsats som legges ned når de er på banen. Helt enkelt er det ikke å få ballen i riktig retning ennå, men det prøves. I dag kunne de lett ha vunnet over Bøler, men når stengene er i veien, gresstuster stanser ballen på streken og keeperen står i veien, da går ikke ballen inn. Dermed ble det målløst for oss. Bøler fikk inn noen mål, og igjen må jeg ha hjelp. Jeg talte 3 mål, kanskje ble det fler. Men fortsetter jentene denne utviklingen, blir det mange mål fremover.