30 mars 2009

Flateby cup J2000 og J2001

Som dere kan se av bildene var det mange glade øyeblikk denne lørdagen.
Først ut av jentene var J2000 laget. De hadde sine 3 kamper mellom 9:30 og 12:30. Med 9 jenter på laget ble det enkelt å dele opp lag. Denne gangen ble de satt sammen i par og spilte 3 min. foran og 3 min bak i hver omgang. Dette fungerte svært godt og alle jentene fikk målsjanser. Totalt sett slapp vi kun inn et mål og scorte mange. Det lover jo godt for sesongen som kommer.

Så kom J2001. Med 9 spillere her også, ble samme system fulgt her. Det er synd at ikke flere 01-lag velger å reise på cup'er. Første kamp ble spilt mot Grei 00. I denne kampen kom jentene ikke i gang. Og det tok faktisk hele kampen å komme på at vi ikke lenger var inne i gymsalen. Det ble altfor trangt og puslete det som skjedde. I den neste kampen mot Grei 01/00 var det blitt mye bedre. Og vi klarte å score ett mål. De får minuttene Greis NADiA ikke var på banen var det faktisk helt jevnt. I den siste kampen spilte vi mot Langhus 01. Det ble en morsom kamp. Da var vi nede i bare 7 spillere og hadde gått over til en tredeling av omgangene. Det fungerte veldig bra. Nå brukte vi mye mer av banen og mange flotte pasninger kom fram. Og når pasningene sitter kommer sjansene. 5 ganger klarte vi å score og så slapp vi bare inn 2 mål. Dermed kunne vi gå til pokalene med et stort tap, ett mindre tap og 1 seier. Det er vel en fin utvikling???
Så har mine to kameraer går på rundgang blandt både jenter og voksne. Resultatet av det ser du under linken til høyre.