31 august 2009

Lambertseter mot Høybråten/Stovner og Lille Tøyen J2002

Etter en dag med silregn var det deilig at det lysnet litt før vi skulle ta fatt på dagens 2 kamper på kunstgresset nede på Lille Tøyen.
Først ut var Mermaids. Kastellet/Nordstrandjentene er jevnt gode og jobber godt. Lenge sto kampen og vippet. Begge lagene hadde sine sjanser foran hverandres mål. Begge keeperne ryddet opp og til pause sto det 0-0. Etter hvilen fortsatte det å vippe. Vi var stadig frampå med skudd og med litt hell kunne et par gode sjanser endt i mål. I stedet klarte Høybråten/Stovner å tuppe ballen i mål etter klyngespill foran vårt mål. Seieren var sikkert ikke helt ufortjent, men det hadde vært mer riktig om kampen hadde endt uavgjort. Amanda og Aurora manglet i dag.
I den andre kampen vår for dagen spilte Ponnitales mot Lille Tøyen, Som for mange lag har de en spiller som er veldig god. Men på vårt lag er det mange. Derfor var det ikke så skremmede at Lille Tøyen scorte de 2 første målene i kampen. Vi hadde med oss 4 ferske spillere, (Mariela hadde sin første kamp i dag). Sakte men sikkert overtok vi føringen i kampen og utliknet rett etter pause. Derfra og ut var det vi som var farligst. Stine Maria scorte et flott mål i sin 2. kamp. Sånt er moro. Kampen endte 5-3 til oss. Benedikte og Mina manglet i dag.

Neste uke er det kampfri. Da skulle vi ha spilt mot Lambertseter.