29 august 2009

Lillestrøm cup 2009

Dette har vært en flott dag på Lillestrøm i år også. Det begynner å bli en flott tradisjon å bli med på denne cup'en og nok en gang stiller vi opp med mange lag. Med 6 lag i aksjon er jeg glad for at det er bare er positive foreldre som stiller opp med en gang jeg spør. Jenter 2002 spilte i J01 puljen og møtte sterk motstand. Men det er bare å ta av seg hatten for jenter som ikke gir opp selv om vi var innom "gilde-reklamen med pølser på benken en gang i den 2. kampen". Sånn kan det gå når man gir alt man har og bare får juling. Men jeg er sikker på at jeg har alle som fulgte jentene i dag med meg når jeg sier at vi er imponerte over innsatsen, viljen og mye godt spill. J01 hadde 7 spillere som spilte 2 knallkamper og scoret mange mål. Emilie scoret sine første mål i dag og Ada gled godt inn i jentenes spill. Kreftene var nok litt slutt og konsentrasjonen mer av og på i den siste kampen, så der "rotet"vi det til for oss selv. Men som vanlig denne sesongen spiller jentene godt med hverandre, er flinke til å spille pasninger og "løper sammen" som lag på banen.
J00 stilte med 2 lag. Lagene samlet spilte 3 kamper med seier og tapte 3 kamper. Det scores mange flotte mål og både Selma og Siri som spilte sine første kamper fikk hvert sitt mål i dag. Det er moro. Ella scorer 5 mål i samme kamp. Men det er et stort forbedringspotensiale på løpinga. Vi blir altfor lite flinke til å løpe etter at vi har sparket til ballen. Så der må det legges ned mye arbeid framover om vi skal henge med. Totalt sett scorer vi mange flere mål enn vi slipper inn. Det liker vi som står på sidelinjen.
J99 spilte med 11 spillere og spilte som vanlig denne sesongen 7'er. Det er mange flotte prestasjoner å se, men vi har fortsatt mye å hente på å løpe sammen. I de 2 første kampene ble det altfor store hull mellom forsvaret og midtbanen. Det gjør det lettere for motstanderen å presse foran vårt mål. Men som vanlig spiller vi en god og en rotete omgang i hver kamp. Etter 2 skikkelig ruskete kamper, spiller vi en veldig god kamp mot Skeid som vi med litt hell kunne ha vunnet. Tina scoret et flott mål i dag, tror det var hennes første på 7'er.
J98 stilte med 9 spillere og startet godt. Våre 2 mål av Maiken og Anine var skikkelige lagmål med gode pasninger og flott plassering foran mål. Den andre kampen var likedan. Vi er blitt skikkelig gode på å spille ball og når vi holder kantplassene våre får vi mange sjanser. Mot Asker i den siste kampen glapp det litt og med litt motgang blir vi litt for ivrige til å hjelpe hverandre. Da mister vi plassene våre og det blir mange pasninger rett til motstanderen. Men Asker er gode og mon tro om de hadde med noen litt eldre i dag også. Vi skal være fornøyde med dagen uansett.


Neste cup er Fossum cup i oktober. Det er bare å melde seg på..........




Ingen kommentarer: