17 mars 2010

Abildsø cup - referat

Det var noen fine timer i Ekeberghallen i helgen. Vi stilte med 9 lag i 6 årsklasser og startet lørdag ettermiddag med J00. Begge lagene spilte godt men ikke alle kom ordentlig i gang. Den tredje kampen til lagene ble en internkamp og oddsene for at dette skulle bli en uavgjortkamp var vel ikke store, men all ære til jentene på begge lag for topp innsats. Totalt sett 2 tap, 2 uavgjort og 4 seire. :)

Utpå tidlig kvelden kom J98, 2 lag J99 og mikrojentene. De minste skulle spille 3 kamper mot gutta og 1 jentekamp. Det startet med 2 ganske store tap, men jentekampen endte uavgjort, og den siste guttekampen kunne fort vi ha vunnet med litt flaks. For J98 var kvelden duket for flere seire. Men ingenting vinnes på forhånd, og på liten bane gjelder det å spille ball sammen, ikke bare en og en. Dermed endte cupen med 1 tap og 3 små seire på en dag med store sjanser for mange mål. J99 mangler måltyvene og får ikke helt til å score mange mål. Det er synd, for de spiller god fotball som lag og fortjener oppturer. Men det blir bedre når vi kommer ut, vi er bedre på stor bane enn liten bane. :)

Siste kampen på lørdag hadde 2 lag J02 æren av å spille. Det endte uavgjort mot Rustadjentene og seier mot Lille Tøyen. På søndag møttes vi igjen på formiddagen og spilte 3 kamper til. Med mye god innsats ble det 2 tap, 1 uavgjort og 5 seire. Blir moro til sommeren dette.....:)

J01 hadde sine kamper på søndag. Etter å ha spilt uavgjort mot KFUM i første kamp ble det en altfor lang pause på jentene. De kom liksom aldri i gang igjen mot Oppegård og tapte 3-1. Med ny seier mot Varpe i tredje kampen våknet vi først da KFUM scorte i siste kamp for dagen. Med mange flotte prestasjoner overalt på banen endte kampen 1-1, selv om vi følte at vi hadde vunnet. Skulle så gjerne hatt flere spillere på dette laget, med 8 spillere må vi bare håpe på ingen skader utover.

Jeg koste meg veldig i helgen og det virker som om jentene har hatt det moro også.
Bildene som Alex har tatt, kommer om litt. Jeg vet det er flere som har tatt bilder også. Send de til meg. Det er mange som vil se på dem...

Ingen kommentarer: