25 august 2010

J99 - dobbelkamp med seier i begge

Bækkelaget og Ski kom på besøk til grusbanen vår i ettermiddag. Med sykdom og bursdagsforfall og ny laginndeling (som ble nesten som vi hadde tenkt oss), stilte vi med 8 spillere på hvert lag. Ut sesongen skal jentene få spille skolevis, (Lambertseter+Siri) og (Karlsrud+Kastellet). Begge motstanderne hadde godt med innbyttere og i varmen kunne alt skje.
Lambertseter - Ski.
Vi startet med å forsvare oss slik vi alltid åpner kampene. Skijentene var stadig frampå med skudd uten at det ble særlig farlig. Så setter Selma L. i gang en angrep fra forsvar som er innom Rebecca før Andrea setter ballen litt heldig i målet. Vi holder trykket opp og det er skikkelig surt at Ski utligner rett før omgangen er slutt. Vi blir stående helt stille i forsvar og lar Ski skyte enkelt og utagbart for Karen. I andre omgang trykker Ski voldsomt og går opp til 2-1. Nok en gang står vi litt for lenge før vi angriper ballføreren. Selma L., som har spilt i forsvar og så på midten, blir byttet inn som spiss. Det var et heldig trekk. Først utligner hun på en flott pasning fra Selma ., så scorer hun vinnermålet på nok en flott pasning fra Andrea. Alle mann i forsvar de siste sekundene gjør at vi vinner egentlig helt fortjent over Ski denne gangen. Og stemningen blandt jentene var høy gjennom hele kampen. Morsomt når jentene oppmuntrer hverandre på banen.
Meget god kamp og fortjent 4-0 seier til Lambertseter 1.
Jentene på Lambertseter 1 spilte høstens første seriekamp på grusen og vant en fortjent 4-0 seier over Bækkelaget. Jentene spilte veldig godt sammen og alle målene kom etter flott spill. Selv om det ble litt tungt å spille med bare en innbytter utover i kampen, holdt jentene tett bakover og hadde flere gode muligheter til å lage flere mål. En veldig god keeper i Bækkelagsmålet reddet mange skudd som vanligvis går inn, men jentene ga aldri opp og samtlige jenter hadde i dag gode avslutninger på mål. Det lille av sjanser som slapp gjennom forsvaret i dag, ble sikkert reddet av Valencia i mål. Dagens målscorere: Maja, Andrea, Astrid og det siste målet deles mellom Maja og Cecilie, men hvis ikke lagleder husker feil var også resten av spillerne; Jenny, Alma og Tina involvert i målene.

Ingen kommentarer: