05 september 2010

J98 - oslomesterskapet

Alle jentene møtte kampklare på Ready banen kl 0730 i strålende høstvær. Kampene gikk dessverre på litt utvidede 5èr baner – slik at det ble ”trangt” på banen i forhold til det vi er vant til.

Første kamp spilte vi veldig bra, og vi spilte 1-1 mot Try – og med litt hell kunne vi avgjort denne kampen i sluttminuttene. Vi tapte for Try i Ski turneringen tidligere i høst, Try spilte seg senere helt fram til finalen.
Andre kampen møtte vi Lille Tøyen, og igjen spilte vi 1-1. Dette var ingen stor kamp fra vår side, en kamp vi absolutt burde vunnet med normal innsats. Siste kampen i innledende runde gikk mot Ready, som tidligere hadde to klare tap. Seier i denne kampen ville medført semifinale, og vi tok oppskriftsmessig ledelsen 1-0, før vi regelrett sovnet. Ready vant til slutt 2-1, og dette var et klart bevis på at uten innsats vinner vi ikke kamper. I stedet for semifinale, ble det en avsluttende kamp mot Røa, hvor stillingen igjen ble 1-1. Innsatsen i denne kampen var noe bedre, og vi hadde fortjent en seier her.

Det var en jevn turnering, hvor vi ser at vi kan spille jevnt mot de beste med skikkelig innsats. Det vi må jobbe med fremover er at hver og en må ta mer ansvar på banen, og bli tøffere og mer bestemte i duellene, vi står alt for mye med ”lua i hånden” og ser hva motstanderne gjør.

Neste år vil vi møte denne formen for turneringer, hvor hver kamp har betydning for videre spill. Nå lærte vi at det er hver enkelt som må gjøre jobben sin for at laget skal lykkes. Surt, men nyttig læring likevel..

Ingen kommentarer: