08 september 2010

"Drillo"-Seier til Karlsrudjentene over KFUM

Onsdag møtte Karlsrudjentene KFUM til kamp på grusen. Etter drøyt 10 minutter så det stygt ut for jentene, for da ledet KFUM 2-0 etter godt spill av KFUM der de løp oss i senk. At vi hadde 1 innbytter for kvelden mens KFUM hadde 5, gjorde også sitt til at det så ut til å bli en tung kamp. Likevel klarte jentene å kjempe seg inn i kampen, vi begynte å vinne duellene, vant andreballen hvis vi hadde misset og jobbet etterhvert veldig godt sammen der alle ga alt både fremover og bakover.Til pause hadde vi snudd 0-2 til 2-2 og overtatt spillet.I andre omgang fortsatte jentene å kjempe på hver eneste ball og vant de aller fleste duellene. Det ble lite finspill, da KFUM var flinke til å støte på spillerne våre kampen igjennom, men likevel klarer vi å holde presset oppe gjennom solide avklaringer i forsvar og midtbanen. Tror ikke det var en eneste puslepasning i hele kampen. Det gjorde at det ikke var alle pasninger som ble presise, men vi får ryddet unna og er i store perioder av kampen veldig flinke til å komme etter med midtbane og forsvar. Jentene er også blitt veldig flinke til å få avsluttet - det blir ikke målsjanser på alle, men det gjør at vi ikke lengre mister ballen ofte og må løpe den lange veien hjem. I andre omgang holder vi nullen og scorer 2, slik at vi vinner 4-2. Super opphenting og innsats av jentene.Dagens målscorere: Jenny, Astrid, Nora og Maja.