22 september 2010

J04 jobbet knallhardt i serieavslutningen

Sesongavslutningen for 04-jentene ble en thriller på grusen på Lille Tøyen. Jentene tok kjapt ledelsen mot Vålerenga-guttene. Det har de gjort i flere av kampene denne sesongen før ledelsen har blitt hentet opp. . Onsdagens kamp, ble en jevn kamp, hvor guttene tok igjen ledelsen og gikk forbi. Langt ut i andre omgang stod det 3-1 til VIF. Men de som tror at Lambertseterjentene gir seg lett, tar feil. Jentene scoret sitt andre mål og hadde helt frem til siste sekund en drøss med. Bare flaks gjorde at guttene fra VIF ikke gikk av banen med tap. Jentene tapte ufortjent 2-3. Etter kampen var det ingen skuffelser å spore. Pokaler ble det også. Jentene har stort sett spilt mot gutter hele serien og har flere seire å ta med seg hjem sammen med pokalene. Neste år bør gutta i microcupen passe på.