13 juni 2007

Bøler cup

Strålende vår, litt vel varmt, men massevis med vann og mange fotballjenter gjorde
dagen til en flott opplevelse. Vi hadde med 3 lag, J2000, J99 og J98. 2000 jentene hadde 2 Bølerlag i puljen. De spilte doble kamper og våre jenter scorte 53 mål og slapp inn 5. J2000 jentene hadde mange supportere og det lagde flott stemning på kampene. Litt for god stemning i perioder mente noen av Bølerforeldrene. Men vi skal fortsette å hoie og juble, våre jenter fortjener det.

J99 fikk møte 4 forskjellige lag. Fjellhamar Fiolett ble litt for sterke, men både Fjellhamar Turkis, Koll og Oppsal var jevne morsomme kamper. Morsomt å se at vi har mest fotball i jentene med pasninger og oversikt over hvor de andre på laget er. Mange er flinke til å passe på bakover på banen også. Jentene scorer 11 mål og slipper inn 9. Det er kjempebra. Takk til heiagjengen for flott innsats.


J98 hadde Bjørndal og Høybråten/Stovner i puljen til dobbeltkamp. Høybråten/stovner var et nytt bekjentskap. Første kampen mot dem var på liten bane med store hockeymål. Den kampen ble spennende, med mange sjanser begge veier, og med H/S som seiersherrer. I returkampen spilte vi på vanlig bane, og da var det vi som ble vinnere. Bjørndal hadde ikke mange målsjansene mot oss, mens vi klarte å spille oss til mange. Jentene scorer 23 mål og slipper inn 11.


Vi er kjempeflinke til å skape sjanser med mange spillere forn mål, og ofte er det noen bak til å rydde opp foran eget mål. Vi vinner 9 av 12 kamper. Totalt scorer vi 87 mål og slipper inn 25.

Og heiagjengen vant alle.


Mange bilder tatt av Catarina og Gry (takk til dere) ligger på linken til høyre under Bøler cup.

Ingen kommentarer: