19 juni 2007

J99-1 og J99-2 hadde vårsesongens siste kamper i dag

Jammen var det ikke fint vær i dag også. Dagens kamper skulle spilles på gresset og etter hverandre. Første kamp var var J99-1 mot Kolbotn. Med 4 spillere 10 minutter før start var det litt hektisk, men alt ordner seg. 2 innbyttere og Christiana som debutant i mål gjorde at alt var klart da dommeren blåste til kampstart. Vi jobbet og slet, og Christiana var god i mål, men nesten alle målsjansene våre reddet en veldig god Kolbotn keeper. Til pause var stillingen 2-2. Så kom Karen inn i mål og vi begynte å få uttelling på sjansene våre. Gikk skikkelig i surr med tellingen både fordi jentene scorer mange mål i andre omgang, men også fordi det var så mange flotte prestasjoner på banen. Det er hvisket meg i øret at stillingen ble 8-2 til oss, men arrester meg så gjerne dersom noen er snytt for mål eller motsatt. Moro var det lell.

J99-2 fikk besøk av Nordstrand. Siden mange var forhindret fra å komme, ble de jentene som ville igjen for å spille også her. Nordstrand fikk 2 mål før vi våknet. Jenny sto i mål i første omgang. Vi spilte bra og var flinke til å jobbe hjemover også. Litt forsiktige når vi skulle sparke til ballen i perioder, men innsatsen var det ingenting å si på. I andre omgang ville Julie R. debutere som keeper. Hun gjorde en flott innsats der og tok tak i mange baller.
Maren som akkurat har begynt hos oss, fikk prøve seg i 10 minutter i andre omgang. Det resulterte i ett mål. Det er ikka alle som klarer det. Åsa har også fått skikkelig teften på mål, og scorer gjevnt for tiden. Syntes det er flott at mange har scoret denne vårsesongen, men like viktig er alle pasningene som har ført til målsjanser. Samtidig skal alle som jobber bak og passer på målet vårt hedres for god innsats. Dagens kamp endte med seier til oss. Noen tror det ble 10-6, her er det også mulig å arrestere meg om det finnes en som vet resultatet.