12 juni 2007

Jubeldag på Lambertsetersletta for J99-1 og J99-2

Begge lagene hadde hjemmekamp denne uka og det gjør ting lett for en trener. Siden det er både skoleavslutninger, bursdager og en brekt arm (Rebecca) var det noen jenter som stilte opp på begge kampene. Det er en utrolig god stemning på sidelinjen og jeg er sikker på at det smitter over på jentenes innsats også. De er så gode til nettopp det å ikke gi seg, spille pasninger og bruke hele banen. Men vi har fortsatt noe å jobbe med, nemlig styrken i pasningene/skuddene. Så alle voksne som liker ballspill, (ut på gresset med jentene, be de stramme ankelen og la dem skyte).
Kampen mot Oppegård 2 var svært jevn. Begge lagene er flinke til det samme, og da er oppgaven egentlig enkel. De jentene som jobbet hardest og ville mest, kom til å score mest. Sånn ble det.
Resultat: LIF scorte 5 - Oppegård 2 scorte 4.

Neste kamp var mot Abildsø. Forrige gang vi spilte mot dem, var i ballbingen så hvordan dette skulle gå var vanskelig å gjette på forhånd. Men jentene vet hva oppskriften er: De som jobber hardest , er tøffest og vil mest, de scorer også mest.
Og det var vel egentlig kort fortalt hva som skjedde. Jentene jobbet som bare det, og var flinkest til det meste. Bortsett fra å hjelpe keeper på utkast fra mål. Det mest gledelig for tiden er at det er stadig nye jenter som scorer, ikke bare ett men to og tre mål i samme kamp. Det er stas. I denne kampen jobbet nok våre jenter hardest hele veien, så når dagens dommer blåste av kampen, var resultatet:
LIF 9 - Abildø 3


Neste uke har vi også hjemmekamper kl 17:30 og 18:20. Så møt opp og hei på lagene.

Ingen kommentarer: