06 juni 2007

Morsom dag på Bjørndal

Siden gradestokken viste 29 grader i skyggen, var det best å ha med vannbøtter på kampene i dag. At det ville bli mye vannlek i tillegg til fotballsparkinga, var det nok mange som visste, men hva gjør vel det? Første kampen gikk mot Bjørndal, og ble atter en gang Davids kamp mot Goliat. Vi bøttet inn mål på mål, og jentene jobbet veldig bra på banen. Mange pasninger og god avstand mellom spillerne gjorde det lett for jentene å få alle de flotte sjansene sine. Da kampen var ferdig hadde vi scort 11 og Bjørndal 3.

Kamp nr. 2 var mot Kolbotn. Siden det var 5 forfall var det mange jenter som fikk muligheten til 2 kamper. Noen gikk etter første kamp og noen kom. Kolbotn har mange spillere de også, og jeg visste dette kom til å bli en jevn kamp. Så da vi ledet 4-0 etter 10 minutter så var jeg veldig overrasket. Vi spilte kanonbra, og puttet inn alle våre sjanser. Men noen ganger er ikke marginene på vår side. Til pause hadde Kolbotn redusert til 4-3. Etter hvilen startet en spennende 2. omgang. "Utrykket ballen er rund" kom til sin rett da, for mens vi hadde fullstendig måltørke til tross for uendelig mange sjanser, så scorte Kolbotn på nesten alle sine. Dermed vant Kolbotn denne gang en utrolig nervepirrende og engasjerende kamp med 7-4. Jentene var uansett knallflinke.

Gleder meg til Lørdag. Husk at J98 nå er J09, J99 er J08 og J2000 er J07 på Bøler cupen. Vi sees