25 august 2010

J 98 – Lambertseter – Ski 4 – 4

Det ble en veldig slitsom og tøff kamp for jentene i dag, ettersom vi fikk 3 forfall, og derfor ingen innbyttere.
En stor takk til Vida som sporty stilte opp til sin første kamp, etter å ha deltatt på sin første trening på mandag.

Vi startet kampen friskt, og hadde veldig mye fint pasningsspill i første omgang. Vi hadde mange fine kombinasjoner, og flere crosspasninger som gjorde at vi åpnet motstanderens forsvar. Vi ledet fortjent 3 – 1 etter første omgang, etter scoringer av Ewa, Thea og Julie.

Jentene hadde tatt ut veldig mye krefter til pause, og starten på 2. omgang ble tung. Ski hadde 3 innbyttere – og derfor flere spillere med friske bein, noe som medførte at de i løpet av de 15 første minuttene av 2 omgang gikk opp i en 4-3 ledelse. Etter dette tok vi mer og mer over spillet igjen, og det var fullt fortjent av vi utlignet når det gjenstod ca 5 minutter av kampen, igjen etter fint pasningsspill, som ble avsluttet med et skudd fra Julie. Vi hadde flere store sjanser de siste minuttene til å avgjøre, men beina var slitne slik at avslutningene ble ikke så bra som de normalt ville vært – samtidig som Ski hadde en god og heldig keeper.

Moralen i laget er veldig god, og humøret blant jentene var helt fantastisk, til tross for at alle var kjempeslitne når dommeren blåste av kampen. Våre to keepere – Karoline og Ewa gjorde også en kjempejobb, og var sjanseløse på målene.

Det er ekstra morsomt og få nye spillere, og jeg vil takke Vida for hennes innhopp i dag – etter kun og trent med oss 1 gang tidligere. I tillegg gjorde Kristine comeback på forrige trening, samtidig som Esra deltok på sin første trening på mandag – slik at dette lover godt for fortsettelsen dette året, og ikke minst med tanke på neste år da vi skal spille 11èr fotball.

Til slutt har jeg et ønske om at dere foreldre passer på at jentene får med seg vann til trening og kamper. I dag stilte flere av jentene til kamp uten drikkeflasker, og dette er ikke bra for kroppen – spesielt i den varmen vi hadde i dag!