25 august 2010

J02 - ponnitales scorte 8 mot Kolbotn

Vi spiller godt for tiden. Alle gjør så godt de kan og vi kommer til bøttevis med sjanser. Tror ikke jeg tar i om vi hadde 20 målsjanser som en god Kolbotnkeeper fikk tåa på eller hvor ballen trillet rett utenfor. Og alle sjanser kom etter pasningsspill. En periode i andre omgang sto jentene og spilte pasninger til hverandre i firkant uten at motstanderen klarte å få tak i ballen. Det var imponerende og utrolig morsomt å se på. Synne keeper var ikke borti ballen i hele første omgang. Camilla keeper fikk noen få baller å jobbe med, og ordnet godt opp. Elin er i scoringsform og putter 2. Marthe plasserer seg veldig godt på banen og fikk mange sjanser og scorte hun også. Camilla og Benedikte brukte farten sin fremover og lurte også inn ballen. Stine Maria er overalt. Mariela gjør veldig mye bra og er stadig i veien for motstanderen. Gleder meg til neste kamp som er på Caltexløkka på tirsdag kl. 17:20.....